Nyheter fra Ford

Her tester Jan Erik Larssen Fords nye crossover – Fiesta Active

Nå finnes det en ny Ford Fiesta for alle typer mennesker. Ifølge den erfarne bilmannen og TV-programlederen Jan Erik Larssen er nye Ford Fiesta Active en bil for deg som liker den friske og aktive stilen. Se hans test av Fords nye crossover.

– Dette er en bil som designet og konstruert for de av oss som er litt røffere i kantene – som trenger litt høyere bakkeklaring for å komme oss hjem eller helt opp på hytta, som synes at SUVer er fine, men ikke har behov for en svær bil med firehjulstrekk. Dette er folk som har erfart at høy bakkeklaring og skikkelig elektronisk kjørehjelp er nok til å ta seg frem året rundt, uansett vær, sier den tidligere programlederen, biljournalisten og bilentusiasten.

Larssen var blant de første som prøvde nye Fiesta Active på franske veier utenfor Nice i Frankrike.

Les: Finn den nye Fiestaen som passer for deg her

Nye Fiesta Active koster fra 280 500 kroner

Nye Fiesta Active koster fra 280 500 kroner. For den prisen får du en meget godt utrustet crossover med 17 tommers aluminiumsfelger, unik utvendig styling, Ford SYNC 3 med 8 tommers berøringsskjerm, B&O PLAY premium lydanlegg, navigasjon og delskinnseter.

Nye Active er også utrustet med optimaliserte støtdempere for å redusere støt og slag i forbindelse med kjøring på dårlig vei. Den har også tre kjøremoduser hvor du kan velge mellom normal kjøring, Eco eller Glatt.

Se bilekspertens tester nye Ford Fiesta Active her:

F G L I