Nyheter fra Ford

Spar penger og leveringstid med nye Ford Proff+ varebiler

Med varebilutstyrspakken Proff+ får kundene nå tilgang til ferdig og godt utstyrte varebiler med lavere leasingpris og langt kortere leveringstid.

– Proff+ er utstyrspakker til varebiler med det utstyret de fleste av våre kunder ønsker. Ved å velge denne løsningen får du bilene med kort leveringstid. Pakkene er også satt sammen for å gi lavest mulig verdifall og fører således til lavere leasing-pris per måned enn du ville fått med individuelle utstyrsvalg, sier salgssjef for nyttekjøretøy i Ford Motor Norge, Johnny Løvli.

Allerede nå er Proff+ lansert for Courier og Connect. I juli lanseres det også for Transit Custom.

Les mer om Ford Transit Connect Proff+ her og Courier Proff+ her

Skreddersydde utstyrspakker som kundene etterspør

Kravene til en moderne varebil har endret seg vesentlig de siste årene. Fords kunder stiller ifølge han langt større krav til komfort, teknologi og kjøreopplevelsen enn tidligere. Samtidig er kravene til raske leveringer og gode priser også økende.

– Proff+ er et svar på disse utfordringene for nyttekjøretøykundene. Vi kan sette sammen utstyrspakkene vi vet den absolutt største delen av våre kunder etterspør og ha disse klare for levering på lager. Allerede nå kan du ta kontakt med din lokale forhandler og forhøre deg om våre Proff+ varebiler, sier Løvli.

Aldri før har Ford solgt flere nyttekjøretøy i Norge enn i fjor. Så langt har også 2019 vært et svært godt år. Bare i 1. kvartal økte salget med hele 13,2 prosent sammenlignet med samme periode i 2018.

Les også: Så bra er den nye ladbare hybriden Transit Custom

Mer komfort: Kravene til komfort og teknologier er langt større til dagens varebiler. Her er interiøret i en Connect.

Mer forutsigbare priser og enklere bilervervelser

Ifølge han forenkler det nye produktet også hele kjøpsprosessen både for kunde og selger. Med bedre restverdi, som igjen presser ned den månedlige leasingkostnaden, og mer forutsigbare priser, tror han også på at kundene blir enda mer fornøyde.

– Lange utstyrslister og mange valg kan være attraktivt for noen kunder. Samtidig ser vi at mange kunder som velger en Ford Courier eller en Connect velger mye av det samme utstyret på disse bilene. De ønsker begge aluminiumsfelger, elektronisk klimaanlegg og så videre. Samtidig skiller det også noe i utstyret bedriftskundene etterspør på de forskjellige modellene. Det har vi også tatt hensyn til i Proff+ utstyrspakkene våre, sier Løvli.

Tips: Her er 8 smarte løsninger som gjør Fords varebiler til et ekstra bra valg

Får fremdeles noen valgmuligheter

Selv om du velger Proff+ utstyrspakke kan du også velge bort og gjøre enkelte valg for å tilpasse bilen, behovene og ønskene du har.

– Det er noen muligheter for dette, men de er mer begrenset enn med de vanlige individuelle løsningene. Skulle vi åpnet for mye for denne type tilpasninger ville det betydd både lengre leveringstid og lavere restverdi. Vi er overbevist om at med Proff+ balanserer vi disse hensynene, sier Løvli.

Få alle rådene: Slik gjør du bilen din ferieklar!

Nesten halvparten av alle nordmenn drar på bilferie om sommeren. Her er rådene for pakking, lasting og klargjøring av bilen før årets store biltur.

Les mer »

Her er 5 grunner til at nye Ford Ranger fortsatt er førstevalget!

Nye Ford Ranger har fått helt ny motor, den har blitt sterkere og fått enda flere avanserte førerassistanseteknologier. Her er de 5 viktigste grunnene til at nye Ranger fortsatt vil være Europas mest populære pickup.

Les mer »

Kommer som ladbar hybrid: Derfor er nye Tourneo Custom den perfekte flerbruksbilen

Taxi-eier Geir Fornes ønsket seg en bil som gir kundene en følelse av luksus, plass nok til hele storfamilien, inkludert sydenbagasjen – til en god pris. I dag er han en fornøyde eier av den store nye flerbruksbilen, Ford Tourneo Custom.

Les mer »

Her er sengen som løser problemet med en urolig partner

En av fire som deler seng sover bedre alene. Nå har Ford utviklet en seng inspirert av Fords egen bilteknologi som løser problemet.

Les mer »