Nyheter fra Ford

Spar penger og leveringstid med nye Ford Proff+ varebiler

Med varebilutstyrspakken Proff+ får kundene nå tilgang til ferdig og godt utstyrte varebiler med lavere leasingpris og langt kortere leveringstid.

– Proff+ er utstyrspakker til varebiler med det utstyret de fleste av våre kunder ønsker. Ved å velge denne løsningen får du bilene med kort leveringstid. Pakkene er også satt sammen for å gi lavest mulig verdifall og fører således til lavere leasing-pris per måned enn du ville fått med individuelle utstyrsvalg, sier salgssjef for nyttekjøretøy i Ford Motor Norge, Johnny Løvli.

Allerede nå er Proff+ lansert for Courier og Connect. I juli lanseres det også for Transit Custom.

Se hva slags utstyr Ford Transit Connect Proff+ og Courier Proff+ blir levert med

Skreddersydde utstyrspakker som kundene etterspør

Kravene til en moderne varebil har endret seg vesentlig de siste årene. Fords kunder stiller ifølge han langt større krav til komfort, teknologi og kjøreopplevelsen enn tidligere. Samtidig er kravene til raske leveringer og gode priser også økende.

– Proff+ er et svar på disse utfordringene for nyttekjøretøykundene. Vi kan sette sammen utstyrspakkene vi vet den absolutt største delen av våre kunder etterspør og ha disse klare for levering på lager. Allerede nå kan du ta kontakt med din lokale forhandler og forhøre deg om våre Proff+ varebiler, sier Løvli.

Aldri før har Ford solgt flere nyttekjøretøy i Norge enn i fjor. Så langt har også 2019 vært et svært godt år. Bare i 1. kvartal økte salget med hele 13,2 prosent sammenlignet med samme periode i 2018.

Les også: Så bra er den nye ladbare hybriden Transit Custom

Mer komfort: Kravene til komfort og teknologier er langt større til dagens varebiler. Her er interiøret i en Connect.

Mer forutsigbare priser og enklere bilervervelser

Ifølge han forenkler det nye produktet også hele kjøpsprosessen både for kunde og selger. Med bedre restverdi, som igjen presser ned den månedlige leasingkostnaden, og mer forutsigbare priser, tror han også på at kundene blir enda mer fornøyde.

– Lange utstyrslister og mange valg kan være attraktivt for noen kunder. Samtidig ser vi at mange kunder som velger en Ford Courier eller en Connect velger mye av det samme utstyret på disse bilene. De ønsker begge aluminiumsfelger, elektronisk klimaanlegg og så videre. Samtidig skiller det også noe i utstyret bedriftskundene etterspør på de forskjellige modellene. Det har vi også tatt hensyn til i Proff+ utstyrspakkene våre, sier Løvli.

Tips: Her er 8 smarte løsninger som gjør Fords varebiler til et ekstra bra valg

Får fremdeles noen valgmuligheter

Selv om du velger Proff+ utstyrspakke kan du også velge bort og gjøre enkelte valg for å tilpasse bilen, behovene og ønskene du har.

– Det er noen muligheter for dette, men de er mer begrenset enn med de vanlige individuelle løsningene. Skulle vi åpnet for mye for denne type tilpasninger ville det betydd både lengre leveringstid og lavere restverdi. Vi er overbevist om at med Proff+ balanserer vi disse hensynene, sier Løvli.

Ble lam i bilulykke: – Unge sjåfører må innse at de ikke er udødelige

I løpet av noe få sekunder tar Jonny avgjørelsen som skal forandre resten av livet hans.– Jeg var bare 20 år, og følte meg som gutter flest som akkurat har fått lappen – litt udødelig. Bilen bak meg skulle ikke få kjøre forbi, sier Jonny Grimestad.

Les mer »

Få full kontroll over bilen med nye FordPass Connect

Med FordPass Connect kan du nå få full kontroll over bilen din fra mobilen. Du kan blant annet åpne og låse den, finne ut hvor drivstoffprisene er billigst akkurat nå, og hele bilen er et rullende Wi-Fi hotspot for hele 10 enheter. – Med et Ford Pass Connect-modem i bilen får du med appen FordPass […]

Les mer »

Leila (35): Bilen reddet livet mitt

Helt desperat og strigråtende forsøkte Leila (35) å komme seg ut av sin Ford Focus etter den kraftige frontkollisjonen. Gjennom mørket og røyken hørte den hardt skadde og fastklemte jenta en stemme som spurte hvordan hun hadde det. Hadde det ikke vært for bilens automatiske nødvarsling hadde jeg ikke vært her i dag, sier hun med overbevisning.

Les mer »

Ny gratisapp gjør livet på veien enklere for mange Ford-eiere

Med FordPass får Ford-eiere nå tilgang til en lang rekke tjenester. Her kan du bestille service, få oversikt over parkeringsplasser med pris og få trafikkoppdateringer i sanntid direkte til bilens navigasjonssystem.

Les mer »