Nyheter fra Ford

Som skapt for Norge: Derfor er Ford Kuga alltid mitt førstevalg

Hva gjør du når du har funnet den perfekte bilen? Jo, du kjøper den samme bilen om igjen og om igjen. Slik har Annette Dudley nærmest blitt for en Ford Kuga-ekspert å regne, og hun deler gjerne sine erfaringer.

Mens enkelte aldri finner ro, og drives fra bilmerke til bilmerke, modell etter modell, velger andre å kjøpe samme bilmerke og modell – gang etter gang. Annette Dudley fra Asker tilhører definitivt den siste kategorien. Som kunde hos RøhneSelmer Asker og Bærum er hun i ferd med å bytte til sin tredje Ford Kuga på fem år. Tidligere har hun hatt to Focuser, en Fiesta og en Ka. Det gir en fartstid på over 20 år hos Ford på Billingstad.

Sammen med sønnen Nicklas og hunden Stella er de på vei på tur, da vi møter dem.

TILBUD: Akkurat nå kan du få nye Kuga til 2890 kroner i måneden og 1,99% rente!

Ford Kuga – din beste turkamerat

– Nå som den nye versjonen av Kuga har kommet, og familiens andre av slaget har vært hos oss i tre år, er tiden inne for å bytte. Det har ikke vært et tema å prøve noe annet. Etter at vi konverterte til firehjulstrekk for fem år siden har Kuga fungert utmerket for vår del. Det var i første rekke et behov for fremkommelighet på fjellet. Tidligere måtte vi bruke kjetting for å komme opp den siste kneiken til hytta. Dessuten føles det mye tryggere med trekk på alle fire om vinteren, forteller Annette Dudley.

Hun peker også på lokal og utmerket oppfølging og service som en viktig faktor i valget.

Luksus?: Les mer om den luksuriøse Ford Kuga Vignale og storebror Edge Vignale her

Som skapt for det norske markedet

Med splitter nytt interiør, nytt og tøffere utseende er nye Ford Kuga som skapt for det norske markedet. Fra 342 400 kroner får du familie-SUV-nyheten med den nye og meget drivstoffgjerrige 1,5-liters TDCI-dieselmotoren med 120 HK og utstyrsnivået Trend. Med et oppgitt forbruk på 0,44 liter/mil har den et CO2-utslipp på bare 115 g/km.

TRIVES: Hunden Stella trives godt bak i nybilen

Flere attraktive utstyrspakker

For en meget godt utstyrt bil, med Titanium-utstyrsnivå, betaler du 364 400 kroner. Da får du blant annet både delskinn, LED kjørelys, parkeringssensor bak, navigasjon og siste generasjon av Fords infotainment-system SYNC 3. Her kan sjåføren kontrollere sin tilkoblede smarttelefon, musikkanlegg, navigasjon og klima med stemmekommandoer på norsk eller med sveipebevegelser lik de som brukes på en smarttelefon.

Nye Kuga kommer også som en mer sportslig og knalltøff ST-Line variant med blant annet sportsfjæringer og stylingsett, og i den eksklusive Vignale-utførelsen. Kuga Vignale har all luksus Ford kan by på med blant annet skinntrukket dashbord, spesiallagde luksuriøse skinnseter bare for å nevne noe.

Trenger du enda mer plass?: Derfor er Ford Edge best størst og barskest i familebiltest

Lengre utstyrsliste

På spørsmål om det er utstyr Annette Dudley er spesielt fornøyd med i Kuga, og om det er nytt utstyr som hun savner, kommer svarene raskt.

– Elektrisk setejustering, det er blitt et must med flere som bruker bilen. Og skinninteriør, samt stor gummimatte i bagasjerommet. Vi har hund og det gjør bilen mye lettere å holde ren. Vi har blitt vant til skiltgjenkjenning som er superpraktisk, det er ikke alltid man får med seg plutselige endringer av fartsgrenser. Etter å ha testet nye Kuga har vi også bestemt oss for å inkludere ryggekamera på neste bilbestilling. Jeg ble imponert over hvor praktisk det er. Og apropos hund, det blir automatisk bakluke som kan åpnes med et sveip av foten og ratt med varme for komfort, avslutter Dudley.

 

F G L I