Nyheter fra Ford

Nye Ford EcoSport: Knallbra kompakt-SUV nå med firehjulstrekk

Med nye Ford EcoSport får du en sprek kompakt-SUV med trekk på alle fire til en veldig god pris.

Ingen andre segmenter vokser like fort som SUV-segmentet i Europa. Stadig flere vil ha en bil du kan gå rett inn og ut av med en høy sitteposisjon og god oversikt over trafikken. I Norge er også firehjulstrekk en klar fordel. Alt dette og mer til kan nye Ford EcoSport by på.

Les mer om nye Ford EcoSport og bygg din egen bil her

I kombinasjon med en ny og avansert 1.5-liters Ford TDCI 125 HK dieselmotor får du kompakt-SUVen med trekk på alle fire og det nest høyeste utstyrsnivået Titanium til 339 600 kroner. Denne inkluderer blant annet seter i delskinn, takrails i sølv, 16 tommers aluminiumsfelger, cruisekontroll, nøkkelfri start, ryggesensorer og det nye infotainment-systemet SYNC 3 med 6,5’’ touchskjerm.

Sportslige og gode kjøreegenskaper

På veien er den nye kompakt-SUVen også et svært hyggelig bekjentskap. I kjent Ford-stil har den sportslige og gode kjøreegenskaper uten at det går utover komforten.

Er ikke standardoppsettet sportslig nok for deg, kan du også få nye EcoSport som en Ford Performance-inspirert ST-Line-modell. I tillegg til et mer sportslig kjøreoppsett får du her med utvendig styling, kontrastfarget tak og stolper, 17 tommers aluminiumsfelger, SYNC3 med 8’’ touchskjerm og navigasjon, semskede skinnseter og mye mer.

Les også: Her er 5 supersmarte Ford-løsninger

Med det minste motoralternativet, en 1.0-liter EcoBoost bensinmotor på 125 hk, det enkleste utstyrsnivået Trend og forhjulstrekk koster nye EcoSport bare 265 600 kroner.

Robust og dynamisk eksteriør

Den nye modellen har også fått et nytt og mer dynamisk og robust eksteriør. Du ser tydelig bilens slektskap til Fords to andre SUVer – den mellomstore Ford Kuga og den store Ford Edge. EcoSport leveres i 12 tøffe farger og en rekke tilpasningsvalg som for eksempel kontrastfargede takfarger.

Stor guide: Slik finner du familiebilen som passer for ditt behov

Fra førerplass er du omgitt av et moderne og brukevennlig førermiljø med en rekke smarte oppbevaringsløsninger.

Innvendig har den kompakte SUVen fått nye seter som gir enda bedre komfort, enten du sitter foran eller i baksetet. Plassen er også meget bra – både i det 356 liter store bagasjerommet, i baksetet og fra førerplass.

Mer komfort og premium lydanlegg

Med nye EcoSport kan du også få et helt nytt premium lydsystem fra B&O Play. Her er hele 10 høyttalere og en subwoofer spesialtilpasset kupeen i den kompakte SUV-en for å levere den optimale lydopplevelsen.

Trenger du noe for å matche humøret kan du også velge mellom hele syv forskjellige farger på interiørbelysningen.

Nye EcoSport er sikrere enn noensinne

Nye EcoSport er sikrere enn noensinne. Den har kollisjonsputer foran, knekollisjonsputer for sjåføren og nye kollisjonsputer langs sidene som er designet for å bevege passasjerene i bilen vekk fra treffpunktet. EcoSport er også utrustet med nye «gardin-kollisjonsputer» for maksimal sikkerhet ved en påkjørsel fra siden.

Få full kontroll over bilen med nye FordPass Connect

Med FordPass Connect kan du nå få full kontroll over bilen din fra mobilen. Du kan blant annet åpne og låse den, finne ut hvor drivstoffprisene er billigst akkurat nå, og hele bilen er et rullende Wi-Fi hotspot for hele 10 enheter. – Med et Ford Pass Connect-modem i bilen får du med appen FordPass […]

Les mer »

Leila (35): Bilen reddet livet mitt

Helt desperat og strigråtende forsøkte Leila (35) å komme seg ut av sin Ford Focus etter den kraftige frontkollisjonen. Gjennom mørket og røyken hørte den hardt skadde og fastklemte jenta en stemme som spurte hvordan hun hadde det. Hadde det ikke vært for bilens automatiske nødvarsling hadde jeg ikke vært her i dag, sier hun med overbevisning.

Les mer »

Ny gratisapp gjør livet på veien enklere for mange Ford-eiere

Med FordPass får Ford-eiere nå tilgang til en lang rekke tjenester. Her kan du bestille service, få oversikt over parkeringsplasser med pris og få trafikkoppdateringer i sanntid direkte til bilens navigasjonssystem.

Les mer »

Prøvekjørt: Nye Ranger Raptor – overlegen og imponerende

Med en overlegen kvalitet langs motorveien og et imponerende register å spille på utenfor allfarvei, er nye Ford Ranger Raptor beviset på at Ford ikke setter Raptor-emblemet på en bil uten å mene alvor.

Les mer »