Nyheter fra Ford

Ny gratisapp gjør livet på veien enklere for mange Ford-eiere

Med FordPass får Ford-eiere nå tilgang til en lang rekke tjenester. Her kan du bestille service, få oversikt over parkeringsplasser med pris og få trafikkoppdateringer i sanntid direkte til bilens navigasjonssystem.

– De aller fleste Ford-kunder vil ha stor nytte av å laste ned denne gratis-appen. Den hjelper deg med alt fra nyttige funksjoner som å finne bensinstasjon og prisen de tar for drivstoffet til parkeringsmuligheter og bestilling av service direkte i appen, sier Geir Haugaard, markedsdirektør i Ford Motor Norge.

Appen viser mye nyttig informasjon for deg som sjåfør. Blant annet instruksjonsbok og varsellamper. I tillegg får man oversikt over drivstoffnivå, dekktrykk, oljenivå og liknende. Du kan også kontakte din lokale Ford-forhandler eller få tilgang på Ford veihjelp direkte gjennom appen.

Last ned appen gratis til AppStore eller GooglePlay her


Fungerer best sammen med SYNC 3

Selv om enkelte av funksjonene i FordPass kan brukes av biler med de to første utgavene av SYNC-systemet, er det først og fremst sammen med SYNC 3, som kom i midten av 2016, som får utnyttet appen maksimalt.. En av disse funksjonene er Live Traffic, et system som vises på bilens navigasjonssystem. Her får du oversikten over det løpende trafikkbildet og nøyaktig hvilke reiseruter du bør velge for å unngå kø og så videre.

– Du kan også planlegge reiseruten, legge inn destinasjoner og sende dette til bilens navigasjonssystem. Dette vet vi er en tjeneste som mange vil sette pris på, spesielt om de har flere destinasjoner de skal innom underveis, sier Haugaard.

Les også: Her er 5 supersmarte Ford-løsninger


Vil komme nye tjenester i appen med jevne mellomrom

Med FordPass kan du også i forkant finne frem dine destinasjoner på mobilen og sende dem til bilens navigasjonssystem.

FordPass vil utvikles og forbedres fortløpende. Nye tjenester som gjør hverdagen enklere for Fords-kunder vil komme med jevne mellomrom.

Slik kommer du i gang med FordPass og bruker den – Se videoene her

Den nye crossoveren Focus Active – som skapt for Norge

Økt bakkeklaring, røffere styling og det aller siste av førerassistanseteknologier gjør crossoveren Focus Active som skapt for Norge.

Les mer »

Ble lam i bilulykke: – Unge sjåfører må innse at de ikke er udødelige

I løpet av noe få sekunder tar Jonny avgjørelsen som skal forandre resten av livet hans.– Jeg var bare 20 år, og følte meg som gutter flest som akkurat har fått lappen – litt udødelig. Bilen bak meg skulle ikke få kjøre forbi, sier Jonny Grimestad.

Les mer »

Få full kontroll over bilen med nye FordPass Connect

Med FordPass Connect kan du nå få full kontroll over bilen din fra mobilen. Du kan blant annet åpne og låse den, finne ut hvor drivstoffprisene er billigst akkurat nå, og hele bilen er et rullende Wi-Fi hotspot for hele 10 enheter. – Med et Ford Pass Connect-modem i bilen får du med appen FordPass […]

Les mer »

Leila (35): Bilen reddet livet mitt

Helt desperat og strigråtende forsøkte Leila (35) å komme seg ut av sin Ford Focus etter den kraftige frontkollisjonen. Gjennom mørket og røyken hørte den hardt skadde og fastklemte jenta en stemme som spurte hvordan hun hadde det. Hadde det ikke vært for bilens automatiske nødvarsling hadde jeg ikke vært her i dag, sier hun med overbevisning.

Les mer »