Nyheter fra Ford

Ny gratisapp gjør livet på veien enklere for mange Ford-eiere

Med FordPass får Ford-eiere nå tilgang til en lang rekke tjenester. Her kan du bestille service, få oversikt over parkeringsplasser med pris og få trafikkoppdateringer i sanntid direkte til bilens navigasjonssystem.

– De aller fleste Ford-kunder vil ha stor nytte av å laste ned denne gratis-appen. Den hjelper deg med alt fra nyttige funksjoner som å finne bensinstasjon og prisen de tar for drivstoffet til parkeringsmuligheter og bestilling av service direkte i appen, sier Geir Haugaard, markedsdirektør i Ford Motor Norge.

Appen viser mye nyttig informasjon for deg som sjåfør. Blant annet instruksjonsbok og varsellamper. I tillegg får man oversikt over drivstoffnivå, dekktrykk, oljenivå og liknende. Du kan også kontakte din lokale Ford-forhandler eller få tilgang på Ford veihjelp direkte gjennom appen.

Last ned appen gratis til AppStore eller GooglePlay her


Fungerer best sammen med SYNC 3

Selv om enkelte av funksjonene i FordPass kan brukes av biler med de to første utgavene av SYNC-systemet, er det først og fremst sammen med SYNC 3, som kom i midten av 2016, som får utnyttet appen maksimalt.. En av disse funksjonene er Live Traffic, et system som vises på bilens navigasjonssystem. Her får du oversikten over det løpende trafikkbildet og nøyaktig hvilke reiseruter du bør velge for å unngå kø og så videre.

– Du kan også planlegge reiseruten, legge inn destinasjoner og sende dette til bilens navigasjonssystem. Dette vet vi er en tjeneste som mange vil sette pris på, spesielt om de har flere destinasjoner de skal innom underveis, sier Haugaard.

Les også: Her er 5 supersmarte Ford-løsninger


Vil komme nye tjenester i appen med jevne mellomrom

Med FordPass kan du også i forkant finne frem dine destinasjoner på mobilen og sende dem til bilens navigasjonssystem.

FordPass vil utvikles og forbedres fortløpende. Nye tjenester som gjør hverdagen enklere for Fords-kunder vil komme med jevne mellomrom.

Slik kommer du i gang med FordPass og bruker den – Se videoene her

Nye Ford Explorer ladbar hybrid: En 7-seters super-SUV

Nå er prisene på den store og svært godt utstyrte 7-seters SUV-en Ford Explorer ladbar hybrid klare. Tidlig neste år er USAs mest solgte SUV klar for Norge, og salget åpner allerede nå.

Les mer »

Nye Ford Puma – kompakt-SUV med mild hybrid, massasjeseter og klassens største bagasjerom

Nå kan du endelig bestille Fords nye, kompakt-SUV, Ford Puma. For 287 700 kroner* får du den lekre og superpraktiske SUV-en som mild hybrid, med klassens største og smarteste bagasjerom.

Les mer »

Nye Kuga ladbar hybrid: Lang rekkevidde og enda mer plass!

Med en helelektrisk rekkevidde på opptil 56 km, et romslig bagasjerom på opptil 554 liter, praktiske løsninger og en rekke avanserte teknologier, ligger alt til rette for at den nye Ford Kuga blir en vinner i det norske markedet.

Les mer »

Her gjennomføres verdens største Mustang-parade

Med hele 1326 Ford Mustanger samlet blir det her satt ny verdensrekord for antall Mustanger i en og samme parade.

Les mer »