Nyheter fra Ford

Her tester Jan Erik Larssen Fords nye crossover – Fiesta Active

Nå finnes det en ny Ford Fiesta for alle typer mennesker. Ifølge den erfarne bilmannen og TV-programlederen Jan Erik Larssen er nye Ford Fiesta Active en bil for deg som liker den friske og aktive stilen. Se hans test av Fords nye crossover.

– Dette er en bil som designet og konstruert for de av oss som er litt røffere i kantene – som trenger litt høyere bakkeklaring for å komme oss hjem eller helt opp på hytta, som synes at SUVer er fine, men ikke har behov for en svær bil med firehjulstrekk. Dette er folk som har erfart at høy bakkeklaring og skikkelig elektronisk kjørehjelp er nok til å ta seg frem året rundt, uansett vær, sier den tidligere programlederen, biljournalisten og bilentusiasten.

Les mer om nye Ford Fiesta Active, se flere biler og bygg din egen bil her

Larssen var blant de første som prøvde nye Fiesta Active på franske veier utenfor Nice i Frankrike.

Nye Active er også utrustet med optimaliserte støtdempere for å redusere støt og slag i forbindelse med kjøring på dårlig vei. Den har også tre kjøremoduser hvor du kan velge mellom normal kjøring, Eco eller Glatt.

Se bilekspertens tester nye Ford Fiesta Active her:

10 ting du kanskje ikke visste om nye Mustang Mach-E

1. Hurtiglading: Eiere av Mustang Mach-E kan kjøre opptil 93 kilometer etter bare 10 minutters lading på en IONITY-ladestasjon. Elbil-SUVen har en rekkevidde på opptil 600 kilometer. 2. Kjøp bilen online: Du kan bestille, bygge og til og med bestemme deg for levering av din Mustang Mach-E på nett. Du kan selvsagt også gjøre det […]

Les mer »

Derfor er nye Mustang Mach-E allerede en elbilsuksess!

Med opptil 600 km rekkevidde, mulighet for firehjulstrekk og en startpris på 422 000 kroner inkl. levering setter den nye og romslige helelektriske SUV-en Mustang Mach-E en helt ny standard i elbilsegmentet.

Les mer »

Nye Transit-modeller med aktiv parkeringsassistent

Med det siste innen førerassistanseteknologier kan nye Ford Transit 2T og Ford Transit Custom nå hjelpe deg med å parkere og styre ut av de trangeste parkeringsplassene.

Les mer »

Ford har utviklet emoji-jakke for syklister

Med stadig flere syklister på europeiske veier er det viktigere enn noensinne at bilistene vet hva syklisten har planlagt. Nå har Ford utviklet en emoji-jakke som også sier noe om hvordan syklisten føler seg.

Les mer »