Nyheter fra Ford

Her tester Jan Erik Larssen Fords nye crossover – Fiesta Active

Nå finnes det en ny Ford Fiesta for alle typer mennesker. Ifølge den erfarne bilmannen og TV-programlederen Jan Erik Larssen er nye Ford Fiesta Active en bil for deg som liker den friske og aktive stilen. Se hans test av Fords nye crossover.

– Dette er en bil som designet og konstruert for de av oss som er litt røffere i kantene – som trenger litt høyere bakkeklaring for å komme oss hjem eller helt opp på hytta, som synes at SUVer er fine, men ikke har behov for en svær bil med firehjulstrekk. Dette er folk som har erfart at høy bakkeklaring og skikkelig elektronisk kjørehjelp er nok til å ta seg frem året rundt, uansett vær, sier den tidligere programlederen, biljournalisten og bilentusiasten.

Les mer om nye Ford Fiesta Active, se flere biler og bygg din egen bil her

Larssen var blant de første som prøvde nye Fiesta Active på franske veier utenfor Nice i Frankrike.

Nye Active er også utrustet med optimaliserte støtdempere for å redusere støt og slag i forbindelse med kjøring på dårlig vei. Den har også tre kjøremoduser hvor du kan velge mellom normal kjøring, Eco eller Glatt.

Se bilekspertens tester nye Ford Fiesta Active her:

Nye Ford Explorer ladbar hybrid: En 7-seters super-SUV

Nå er prisene på den store og svært godt utstyrte 7-seters SUV-en Ford Explorer ladbar hybrid klare. Tidlig neste år er USAs mest solgte SUV klar for Norge, og salget åpner allerede nå.

Les mer »

Nye Ford Puma – kompakt-SUV med mild hybrid, massasjeseter og klassens største bagasjerom

Nå kan du endelig bestille Fords nye, kompakt-SUV, Ford Puma. For 287 700 kroner* får du den lekre og superpraktiske SUV-en som mild hybrid, med klassens største og smarteste bagasjerom.

Les mer »

Nye Kuga ladbar hybrid: Lang rekkevidde og enda mer plass!

Med en helelektrisk rekkevidde på opptil 56 km, et romslig bagasjerom på opptil 554 liter, praktiske løsninger og en rekke avanserte teknologier, ligger alt til rette for at den nye Ford Kuga blir en vinner i det norske markedet.

Les mer »

Her gjennomføres verdens største Mustang-parade

Med hele 1326 Ford Mustanger samlet blir det her satt ny verdensrekord for antall Mustanger i en og samme parade.

Les mer »