Nyheter fra Ford

Her tester Jan Erik Larssen Fords nye crossover – Fiesta Active

Nå finnes det en ny Ford Fiesta for alle typer mennesker. Ifølge den erfarne bilmannen og TV-programlederen Jan Erik Larssen er nye Ford Fiesta Active en bil for deg som liker den friske og aktive stilen. Se hans test av Fords nye crossover.

– Dette er en bil som designet og konstruert for de av oss som er litt røffere i kantene – som trenger litt høyere bakkeklaring for å komme oss hjem eller helt opp på hytta, som synes at SUVer er fine, men ikke har behov for en svær bil med firehjulstrekk. Dette er folk som har erfart at høy bakkeklaring og skikkelig elektronisk kjørehjelp er nok til å ta seg frem året rundt, uansett vær, sier den tidligere programlederen, biljournalisten og bilentusiasten.

Les mer om nye Ford Fiesta Active, se flere biler og bygg din egen bil her

Larssen var blant de første som prøvde nye Fiesta Active på franske veier utenfor Nice i Frankrike.

Nye Active er også utrustet med optimaliserte støtdempere for å redusere støt og slag i forbindelse med kjøring på dårlig vei. Den har også tre kjøremoduser hvor du kan velge mellom normal kjøring, Eco eller Glatt.

Se bilekspertens tester nye Ford Fiesta Active her:

Få full kontroll over bilen med nye FordPass Connect

Med FordPass Connect kan du nå få full kontroll over bilen din fra mobilen. Du kan blant annet åpne og låse den, finne ut hvor drivstoffprisene er billigst akkurat nå, og hele bilen er et rullende Wi-Fi hotspot for hele 10 enheter. – Med et Ford Pass Connect-modem i bilen får du med appen FordPass […]

Les mer »

Leila (35): Bilen reddet livet mitt

Helt desperat og strigråtende forsøkte Leila (35) å komme seg ut av sin Ford Focus etter den kraftige frontkollisjonen. Gjennom mørket og røyken hørte den hardt skadde og fastklemte jenta en stemme som spurte hvordan hun hadde det. Hadde det ikke vært for bilens automatiske nødvarsling hadde jeg ikke vært her i dag, sier hun med overbevisning.

Les mer »

Ny gratisapp gjør livet på veien enklere for mange Ford-eiere

Med FordPass får Ford-eiere nå tilgang til en lang rekke tjenester. Her kan du bestille service, få oversikt over parkeringsplasser med pris og få trafikkoppdateringer i sanntid direkte til bilens navigasjonssystem.

Les mer »

Prøvekjørt: Nye Ranger Raptor – overlegen og imponerende

Med en overlegen kvalitet langs motorveien og et imponerende register å spille på utenfor allfarvei, er nye Ford Ranger Raptor beviset på at Ford ikke setter Raptor-emblemet på en bil uten å mene alvor.

Les mer »