Nyheter fra Ford

Her er 5 grunner til at nye Ford Ranger fortsatt er førstevalget!

Nye Ford Ranger har fått helt ny motor, den har blitt sterkere og fått enda flere avanserte førerassistanseteknologier. Her er de 5 viktigste grunnene til at nye Ranger fortsatt vil være Europas mest populære pickup.

Den nye utgaven av Europas mest solgte pickup de siste 4 årene, Ford Ranger, er klar for Europa og ikke minst Norge til sommeren.

Med en ny avansert 2-liters EcoBlue dieselmotor er drivstofforbruket redusert med hele 9 % når den kraftige motoren kombineres med den nye 10-trinns automatgirkassen.

Den kraftigste motorvarianten, en bi-turboversjon med 213 HK og 500 Nm, leverer 13 HK og 30 Nm mer enn dagens 3.2-liters TDCI-dieselmotor.

– Ford Ranger er allerede Europas mest solgte pickup. Med nye Ranger vil dette nå bli en enda mer attraktiv pickup. Den har en uslåelig kombinasjon av hengerkraft, drivstoffeffektivitet og smarte førerassistanseteknologier, sier administrerende direktør i Ford Motor Norge, Per Gunnar Berg.

Les mer om nye Ford Ranger her

1. Klasseledende prestasjoner

Med klasseledende vadedybde på hele 80 cm og 23 cm bakkeklaring er nye Ranger bygd for mest mulig komfortabelt å ta seg frem i tøft terreng. Med nyttelast på opptil 1140 kg og maks tilhengervekt på opptil 3500 kg får du med deg det aller meste, enten det er bak på planet eller på henger.

Både fjærer og dempingen på nye Ranger er justert, og gir en enda mer behagelig kjøreopplevelse. Disse er også stilt inn slik at hver Ranger-variant har en unik karakter.2. Sterkere og enda mer drivstoffeffektiv

Rangers nye og kraftige 2-liters EcoBlue-motor kommer både med 170 HK (420 Nm, 0,83 l/mil, 216 g/km CO2) og med en 213 HK bi-turbo (500 Nm, 0,92l/mil, 228 g/km CO2) i Norge.

I tillegg til en 6-trinns manuell girkasse på 170 HK-varianten, kommer både 170 HK og 213 HK-motorene med Fords klasseledende 10-trinns automatgirkasse. Denne reduserer drivstofforbruket med hele 9 %.

3. Nye Ranger får FordPass Connect

Nye Ford Ranger blir tilgjengelig med FordPass Connect. Dette er en innebygd modemteknologi som gir deg muligheten til å styre en rekke av bilens funksjoner og få tilgang til kjøretøydata fra en app på mobiltelefonen. Du kan for eksempel låse opp og igjen bilen, sjekke kjøretøystatus som dekktrykk, drivstoff- og oljenivå, samt lokalisere bilen. Dette er standard på Limited, Wildtrak og Raptor utstyrsnivå.

Les også: Her er den nye råtasspickupen Ranger Raptor

4. Klasseledende på førerassistanseteknologier

Ranger er den første i klassen som tilbys med antikollisjonssystem med fotgjengeroppdagelse og intelligent fartsholder. Den kommer også med en aktiv parkeringsassistent som automatisk manøvrerer og parkerer bilen for deg. Det eneste du trenger å gjøre er å gasse og bremse.

5. Tøffere både innvendig og utvendig

Nye Ranger har fått et nytt og tøffere utseende. Foran har både støtfanger og grill blitt fornyet. Nye farger som Diffused Silver og Blue Lightning kommer også. De mer påkostede versjonene blir utstyrt med Xenon hovedlys og LED-lys. Dette er standard på utstyrsnivåene Limited, Wildtrak og Raptor.

Velger du den luksuriøse Ranger Limited kommer denne også med skinnseter og eksklusive 17 tommers aluminiumsfelger.

Med den spesielle fargen Saber Orange står nye Ranger Wildtrack virkelig ut i mengden. Den får også en unik mørk-effektfinish på grill og luftinntak. Også interiøret i nye Wildtrack er blitt enda mer forseggjort.

10 ting du kanskje ikke visste om nye Mustang Mach-E

1. Hurtiglading: Eiere av Mustang Mach-E kan kjøre opptil 93 kilometer etter bare 10 minutters lading på en IONITY-ladestasjon. Elbil-SUVen har en rekkevidde på opptil 600 kilometer. 2. Kjøp bilen online: Du kan bestille, bygge og til og med bestemme deg for levering av din Mustang Mach-E på nett. Du kan selvsagt også gjøre det […]

Les mer »

Derfor er nye Mustang Mach-E allerede en elbilsuksess!

Med opptil 600 km rekkevidde, mulighet for firehjulstrekk og en startpris på 422 000 kroner inkl. levering setter den nye og romslige helelektriske SUV-en Mustang Mach-E en helt ny standard i elbilsegmentet.

Les mer »

Nye Transit-modeller med aktiv parkeringsassistent

Med det siste innen førerassistanseteknologier kan nye Ford Transit 2T og Ford Transit Custom nå hjelpe deg med å parkere og styre ut av de trangeste parkeringsplassene.

Les mer »

Ford har utviklet emoji-jakke for syklister

Med stadig flere syklister på europeiske veier er det viktigere enn noensinne at bilistene vet hva syklisten har planlagt. Nå har Ford utviklet en emoji-jakke som også sier noe om hvordan syklisten føler seg.

Les mer »