Nyheter fra Ford

– Har ny hytte og pickup – mangler kone og barn

«Skal vi danse»-Eilev Bjerkerud (27) kan endelig slappe av på den helt nye hytta han vant i «Farmen».

– Det har vært hektisk i vinter, smiler danseløven da vi møter ham på hyttetunet hjemme på Norefjell. Her nyter han noen avslappende dager sammen med bestekompisene Ole Gunnar og Knut på hytta som akkurat er ferdig.

Hjelper hytteeierne på Norefjell

Dere har like biler alle sammen – Ford Ranger? Er Krødsherad pickup-land?

– Ja, det må jeg si. Jeg har hatt denne siden før jul og er kjempefornøyd. Vi driver et selskap, Fjell og Fjord Hytteservice, og da er det veldig praktisk med denne Rangeren som kan trekke 3,5 tonn og ta 1250 kilo på planet. Det kommer godt med når vi frakter ved til hytteeiere eller vedlikeholder og rydder rundt hyttene. Den kommer seg også frem overalt oppi lia her.

Les mer om og se den nyeste Ford Rangeren som kommer senere i 2019

Vil ha amerikansk merke på pickupen

– Det er selvfølgelig den pickupen som ser best ut og den kjører like bra som en personbil. Så er det et amerikansk merke. Du kan ikke ha japansk eller tysk pickup vet du. Det i kombinasjon med laste- og trekk-kapasiteten gjorde at jeg gikk for Ranger, sier TV2s dansekonge med et smil om munnen.

Får du tid til å drive hytteservice med alt annet som skjer?

– Nå er det fetteren min som er daglig leder i firmaet og styrer showet, men jeg er med og jobber når jeg har mulighet. Jeg synes det er deilig å ha muligheten til å jobbe ute med noe fysisk. Det er livskvalitet.

Les også: Her er den nye råtasspickupen, Ford Ranger Raptor

Skal samle Farmen-gjengen på Farmen-hytta

Etter at han stakk av med seieren i TV2-serien Farmen, har Eilev også brukt mye tid på å bygge hytta han vant i konkurransen. Nå er den endelig ferdig.

– Hytta sto ferdig nå i mars. Det har vært litt av en prosess, men heldigvis har jeg fått mye hjelp av blant annet mor og far. Jeg er veldig glad for at jeg faktisk bygde opp premien, og Farmen-gjengen min kommer på besøk i juni.

Du sa det selv – ny hytte og ny pickup. Du mangler bare kone og barn nå? Hvordan går det med kjærligheten?

– Kan vi ikke prate om bil i stedet, sier han mens kompisene ler.

Les: Her er 5 grunner til at nye Ford Ranger fortsatt vil være et førstevalg

Glad i å høre på Backstreet Boys i bilen

Bilen Eilev kjører nå er en 200 HK sterk Ford Ranger Wildtrack og er faktisk en av de mest populære pickup-kjøpene i Norge så langt i år.

– Jeg er spesielt fornøyd med den store skjermen med styring av musikk og alt mulig annet som hos Ford heter SYNC 3. Det er helt topp at jeg kan koble telefonen min rett på anlegget og høre på min egen musikk. Jeg er helt avhengig av musikk når jeg kjører bil. Innimellom tar jeg noen dansetrinn i bilen også, sier Eilev.

Hva hører du helst på i bilen?

– Jeg hører på veldig mye forskjellig, men nå om dagen går det mye i discomusikk som Earth Wind & Fire. Ellers er jeg veldig glad i norsk visemusikk og Backstreet Boys.

Savner dansingen men har kontakt med Nadya

Savner du dansegulvet og din dansepartner Nadya?

– Ja dansinga savner jeg faktisk. Det ble en liten aha-opplevelse for meg. I starten synes jeg det var kleint, men jeg ble totalt hekta etterhvert. Det var en fantastisk morsom opplevelse. Samarbeidet med Nadya fungerte veldig bra, og vi har holdt kontakten, avslutter Eilev i det han setter seg inn i Rangeren klar for nye oppdrag.

Ble lam i bilulykke: – Unge sjåfører må innse at de ikke er udødelige

I løpet av noe få sekunder tar Jonny avgjørelsen som skal forandre resten av livet hans.– Jeg var bare 20 år, og følte meg som gutter flest som akkurat har fått lappen – litt udødelig. Bilen bak meg skulle ikke få kjøre forbi, sier Jonny Grimestad.

Les mer »

Få full kontroll over bilen med nye FordPass Connect

Med FordPass Connect kan du nå få full kontroll over bilen din fra mobilen. Du kan blant annet åpne og låse den, finne ut hvor drivstoffprisene er billigst akkurat nå, og hele bilen er et rullende Wi-Fi hotspot for hele 10 enheter. – Med et Ford Pass Connect-modem i bilen får du med appen FordPass […]

Les mer »

Leila (35): Bilen reddet livet mitt

Helt desperat og strigråtende forsøkte Leila (35) å komme seg ut av sin Ford Focus etter den kraftige frontkollisjonen. Gjennom mørket og røyken hørte den hardt skadde og fastklemte jenta en stemme som spurte hvordan hun hadde det. Hadde det ikke vært for bilens automatiske nødvarsling hadde jeg ikke vært her i dag, sier hun med overbevisning.

Les mer »

Ny gratisapp gjør livet på veien enklere for mange Ford-eiere

Med FordPass får Ford-eiere nå tilgang til en lang rekke tjenester. Her kan du bestille service, få oversikt over parkeringsplasser med pris og få trafikkoppdateringer i sanntid direkte til bilens navigasjonssystem.

Les mer »