Nyheter fra Ford

Håndsydde seter og massasje til folkelig pris

Massasje i forsetet og kupé med aktiv støydemping. Stadig flere Ford-kjøpere velger toppmodellene.

Håndsydde detaljer, spesialutviklede skinnseter, skinntrukket dashbord og stemningsbelysning i kupeen. Med Fords nye Vignale-serie er det eksklusive tilgjengelig for folk flest, enten du vil ha SUV, 7-seter, stasjonsvogn eller hybrid. Og mange lar seg friste.

– På modellene hvor Vignale er tilgjengelig velger faktisk mer enn hver 10. kunde denne toppmodellen. Det henger nok mye sammen med ønsket om mye utstyr, en eksklusiv bil og at kundene sjekker andre biler ferdig utstyrt mot våre varianter. Da oppdager stadig flere at dette er svært mye premiumbil for pengene, forteller markedsdirektør i Ford Norge, Geir Haugaard.

Den minste Vignalen: Nå er snart den luksuriøse småbilen, Ford Fiesta, klar for Norge

 

Det ypperste fra Ford

Litt avhengig av modell er både massasje, kjøling i forseter, varme i bakseter, et enkelt og brukervennlig infotainmentsystem, SYNC 3, og en rekke andre detaljer tilgjengelig.

Utvendig er det et bikubeformet mønster i grillen, kromdetaljer og aluminiumsfelger som får Vignale til å stå ut i mengden.

– Dette er det ypperste fra Ford. Både interiør, eksteriør, eksklusive materialer og teknologier oser av klasse og det aller meste er standard når du velger en bil i Vignale-utførelse, sier Haugaard.

Les: Ford og Bang & Olufsen med avtale som vil gi Ford-kjøper knallyd!

Mye bil for pengene

Designet, interiørdetaljene og utstyrspakkene gir en sterk følelse av luksus. Likevel er prisene veldig gode sammenlignet med biler av samme standard.

– Selv om Vignale-modellene er eksklusive, ønsker vi at de skal være tilgjengelig for folk flest, forklarer Haugaard.

Nå kan både de nye SUVene, Edge og Kuga, familiebilen Mondeo og 7-seteren S-MAX, fås i Vignale-utførelse.

– Både S-MAX, Kuga, Edge og Mondeo Vignale har aktiv støykontroll som standard på dieselvariantene. Dette er en teknologi hvor lydbølger blir sendt ut inni kupeen og nøytraliserer den opplevde motorstøyen, forklarer Haugaard.

Både Kuga, Edge, Mondeo og S-MAX Vignale er tilgjengelig med firehjulstrekk. Senere i år kommer også den splitter nye Ford Fiesta som Vignale.

Les også: Slik får du DAB+ i bilen

 

Stolt Vignale-arv

Vignale-navnet stammer fra den legendariske italienske karosseribyggeren Alfredo Vignale. Han etablerte selskapet sitt i Torino i 1948.

Vignale fikk raskt ry på seg for et ekstremt godt håndverk og elegant formgivning.

På midten av 1900-tallet designet han for store italienske merker som Ferrari, Maserati, Alfa Romeo og Fiat. Ford kjøpte det eksklusive merkenavnet i 1973.

F G L I