Nyheter fra Ford

Ford med rimeligere servicetilbud på eldre biler

Ford-eiere er stadig mer opptatt av å ta service på eldre biler. Et bedre servicetilbud i kombinasjon med mer avanserte biler er årsaken.

– Tidligere var det en tendens til at bileiere med kjøretøy eldre enn 6 år ikke benyttet våre merkeverksteder like mye som nybileiere. Mange gjorde nok også noe av vedlikeholdsjobben selv. I dag har imidlertid bilene blitt så avanserte og våre tilbud til denne gruppen så gode, at stadig flere oppsøker et av våre sertifiserte merkeverksteder for service. Ford er best på Ford, både når det gjelder pris og kvalitet, sier servicemarkedsdirektør i Ford Motor Norge, Marius Revhaug.

Les mer om Fords skreddersydde serviceopplegg for eldre biler og bestill time her

Ifølge Revhaug er det viktig å dokumentere at du har tatt vare på bilen gjennom en fullstendig servicehistorikk den dagen du skal selge den. I et tøft bruktbilmarked kommer du ikke så langt med manglende vedlikehold og ettersyn. Derfor har Ford spesialutviklet et tilbud for Ford-modeller som er 6 år eller eldre.

Få en forenklet service på bilen til 2490 kroner

En Ford Økonomiservice 6+ inneholder en sjekk av de viktigste sikkerhetskomponentene av Fords spesialister, samtidig som de skifter olje og oljefilter. Økonomiservice 6+ har en veiledende pris på 2490 kroner for personbiler og 2990 for varebiler.

– Dette er ikke en fullverdig service, men et tilbud som forsikrer deg om at det viktigste ved Forden din er på plass. Tilbudet har blitt godt mottatt. Mange ønsker både den visuelle kontrollen, men også å få byttet motorolje og filter. Det er viktig for bilens driftssikkerhet, sier Revhaug.

Les også: Derfor bør du ta EU-kontrollen hos en merkeforhandler

Ifølge den erfarne bilmannen er det en hvilepute å tro at alt er i orden hvis ulydene uteblir. En bil er nemlig konstruert slik at den må ha jevnlig ettersyn for å fungere slik den skal.

Norske biler ekstra utsatte med vårt «ekstremvær»

– Tenk på alle delene som beveger seg med enorm hastighet mens du kjører. Så bråstopper du og slår av motoren. Ett døgn etter, i kulde, snø, slaps, regn eller sol, er det full gass igjen. Været i Norge varierer ekstremt, kanskje til og med mest i verden. Det gjør det enda viktigere med jevnlig service slik at mekaniske deler og annet fungerer optimalt, sier Revhaug.

Les: Personlig video skal gi bedre serviceopplevelse

Eiere av nyere biler vil ha forutsigbar service

Bileiere med nyere kjøretøy bør også velge en Ford-forhandler til å gjennomføre servicen. Med Fords nybilgaranti – Norgesgarantien – får du hele 5 års garanti. Forutsetning er, som for alle merker, at bilen tas vare på i henhold til fabrikkens foreskrevne retningslinjer og med deler av rett kvalitet og spesifikasjoner.

– Vi ønsker selvfølgelig at alle Ford-eiere vedlikeholder sine biler helt i henhold til fabrikkens retningslinjer, alltid, men vi har samtidig en forståelse for at i enkelte situasjoner ønskes det alternative løsninger for litt eldre biler. Det tilbyr vi nå og ser vi at kundene liker, sier servicemarkedsdirektør i Ford Motor Norge, Marius Revhaug.

10 ting du kanskje ikke visste om nye Mustang Mach-E

1. Hurtiglading: Eiere av Mustang Mach-E kan kjøre opptil 93 kilometer etter bare 10 minutters lading på en IONITY-ladestasjon. Elbil-SUVen har en rekkevidde på opptil 600 kilometer. 2. Kjøp bilen online: Du kan bestille, bygge og til og med bestemme deg for levering av din Mustang Mach-E på nett. Du kan selvsagt også gjøre det […]

Les mer »

Derfor er nye Mustang Mach-E allerede en elbilsuksess!

Med opptil 600 km rekkevidde, mulighet for firehjulstrekk og en startpris på 422 000 kroner inkl. levering setter den nye og romslige helelektriske SUV-en Mustang Mach-E en helt ny standard i elbilsegmentet.

Les mer »

Nye Transit-modeller med aktiv parkeringsassistent

Med det siste innen førerassistanseteknologier kan nye Ford Transit 2T og Ford Transit Custom nå hjelpe deg med å parkere og styre ut av de trangeste parkeringsplassene.

Les mer »

Ford har utviklet emoji-jakke for syklister

Med stadig flere syklister på europeiske veier er det viktigere enn noensinne at bilistene vet hva syklisten har planlagt. Nå har Ford utviklet en emoji-jakke som også sier noe om hvordan syklisten føler seg.

Les mer »