Nyheter fra Ford

Ford med rimeligere servicetilbud på eldre biler

Ford-eiere er stadig mer opptatt av å ta service på eldre biler. Et bedre servicetilbud i kombinasjon med mer avanserte biler er årsaken.

– Tidligere var det en tendens til at bileiere med kjøretøy eldre enn 6 år ikke benyttet våre merkeverksteder like mye som nybileiere. Mange gjorde nok også noe av vedlikeholdsjobben selv. I dag har imidlertid bilene blitt så avanserte og våre tilbud til denne gruppen så gode, at stadig flere oppsøker et av våre sertifiserte merkeverksteder for service. Ford er best på Ford, både når det gjelder pris og kvalitet, sier servicemarkedsdirektør i Ford Motor Norge, Marius Revhaug.

Les mer om Fords skreddersydde serviceopplegg for eldre biler og bestill time her

Ifølge Revhaug er det viktig å dokumentere at du har tatt vare på bilen gjennom en fullstendig servicehistorikk den dagen du skal selge den. I et tøft bruktbilmarked kommer du ikke så langt med manglende vedlikehold og ettersyn. Derfor har Ford spesialutviklet et tilbud for Ford-modeller som er 6 år eller eldre.

Få en forenklet service på bilen til 2490 kroner

En Motorcraft Service 6+ inneholder en sjekk av de viktigste sikkerhetskomponentene av Fords spesialister, samtidig som de skifter olje og oljefilter. Motorcraft service 6+ har en veiledende pris på 2490 kroner for personbiler og 2990 for varebiler.

– Dette er ikke en fullverdig service, men et tilbud som forsikrer deg om at det viktigste ved Forden din er på plass. Tilbudet har blitt godt mottatt. Mange ønsker både den visuelle kontrollen, men også å få byttet motorolje og filter. Det er viktig for bilens driftssikkerhet, sier Revhaug.

Les også: Derfor bør du ta EU-kontrollen hos en merkeforhandler

Ifølge den erfarne bilmannen er det en hvilepute å tro at alt er i orden hvis ulydene uteblir. En bil er nemlig konstruert slik at den må ha jevnlig ettersyn for å fungere slik den skal.

Norske biler ekstra utsatte med vårt «ekstremvær»

– Tenk på alle delene som beveger seg med enorm hastighet mens du kjører. Så bråstopper du og slår av motoren. Ett døgn etter, i kulde, snø, slaps, regn eller sol, er det full gass igjen. Været i Norge varierer ekstremt, kanskje til og med mest i verden. Det gjør det enda viktigere med jevnlig service slik at mekaniske deler og annet fungerer optimalt, sier Revhaug.

Les: Personlig video skal gi bedre serviceopplevelse

Eiere av nyere biler vil ha forutsigbar service

Bileiere med nyere kjøretøy bør også velge en Ford-forhandler til å gjennomføre servicen. Med Fords nybilgaranti – Norgesgarantien – får du hele 5 års garanti. Forutsetning er, som for alle merker, at bilen tas vare på i henhold til fabrikkens foreskrevne retningslinjer og med deler av rett kvalitet og spesifikasjoner.

– Vi ønsker selvfølgelig at alle Ford-eiere vedlikeholder sine biler helt i henhold til fabrikkens retningslinjer, alltid, men vi har samtidig en forståelse for at i enkelte situasjoner ønskes det alternative løsninger for litt eldre biler. Det tilbyr vi nå og ser vi at kundene liker, sier servicemarkedsdirektør i Ford Motor Norge, Marius Revhaug.

Nye Ford Puma – kompakt-SUV med mild hybrid, massasjeseter og klassens største bagasjerom

Nå kan du endelig bestille Fords nye, kompakt-SUV, Ford Puma. For 287 700 kroner* får du den lekre og superpraktiske SUV-en som mild hybrid, med klassens største og smarteste bagasjerom.

Les mer »

Nye Kuga ladbar hybrid: Lang rekkevidde og enda mer plass!

Med en helelektrisk rekkevidde på opptil 56 km, et romslig bagasjerom på opptil 510 liter, praktiske løsninger og en rekke avanserte teknologier, ligger alt til rette for at den nye Ford Kuga blir en vinner i det norske markedet.

Les mer »

Her gjennomføres verdens største Mustang-parade

Med hele 1326 Ford Mustanger samlet blir det her satt ny verdensrekord for antall Mustanger i en og samme parade.

Les mer »

Markerer ikonet Ford Capris 50 årsdag med historisk reise

Dette var året som Woodstock-festivalen ble avholdt og den første Boeing 747 tok av. Det samme året, for et halvt århundre siden, kom Ford Capri på veien.

Les mer »