Nyheter fra Ford

Her får du mye luksus-SUV for pengene

Det er blitt stadig flere SUV-er på veiene de siste årene. Kombinasjonen av robusthet og god plass er som skapt for norske veier og aktive familier. Men nå vil bilistene ha luksus på kjøpet. Ford melder om kraftig vekst på sine best utstyrte SUV-er.

– Hele 85 prosent av Kuga som ble solgt i 2017 var med de høyeste utstyrsnivåene. 7 av 10 Ford Edge hadde også utstyrsnivået ST-Line eller Vignale, forteller markedsdirektør i Ford Motor Norge, Geir Haugaard.

Bilprodusenten lanserer derfor i år sine to SUV-er, Kuga og Edge Vignale. Vignale er Fords nye, eksklusive modellserie.

– Disse Vignale-variantene er et direkte svar på den økte etterspørselen etter mer eksklusive SUV-er. Vignale representerer det beste Ford kan tilby innen interiør, design, teknologi, materialer og håndverk, sier Haugaard.

Skinntrukket dashbord og ratt, spesialutviklede skinnseter med 10-veis elektrisk justering og digitalt instrumentpanel er blant standardutstyret.

Fristet?: Les mer om den luksuriøse Ford Edge her eller Kuga Vignale her!

Masse standardutstyr på Vignale

Dette er bare noe av utstyret som er standard på Kuga Vignale og Edge Vignale:

  • Adaptive frontlys hvor hovedlysets intensitet blir automatisk tilpasset skiftende føreforhold
  • Skinnseter i Windsor skinn, skinntrukket ratt, dashbord, instrumentpanel og armlener
  • Parkeringsassistent for både lukeparkering og vinkelrett parkering (som i parkeringshus)
  • Fords nye SYNC3 kommunikasjons- og underholdningssystem. Du kan navigere med mobillignende bevegelser som zoom og sveip, bruke stemmekommandoer på norsk og koble opp din mobil med Apple Carplay eller Android Auto. SYNC3 har også nødhjelpsassistanse, som hjelper deg om uhellet skulle være ute. Bilen kontakter selv nødsentralen om det registreres at det har vært en ulykke og sjåføren er ute av stand til å kommunisere, og sender over informasjon slik at nødetatene kan rykke ut. Nødhjelpsassistanse er avhengig av at bilen er koblet opp med en mobiltelefon.
  • Unike aluminiumsfelger på hhv. 18’’ (Kuga Vignale) og 20’’ (Edge Vignale)
  • Mørktonet glass og eksklusive Vignale-lakk valgmuligheter

 

Mye luksus og SUV for pengene

Edge Vignale har også et system for aktiv støykontroll. Tre mikrofoner oppdager forstyrrende lyd og sender motbølger gjennom bilens lydsystem som reduserer disse. Du kan selvsagt høre på musikk og prate i bilen uten at dette blir påvirket.

Den mellomstore, nye Kuga Vignale byr på god plass for en aktiv familie med normale behov. Ford Edge ligger størrelsesmessig nærmere de store SUV-ene enn de mellomstore. Her er det masse plass for dem med større behov.

For dyrt?: Akkurat nå har vi kampanje både på vanlig Ford Edge og Ford Kuga

Ford Kuga Vignale kan du få fra 531.000 kroner med firehjulstrekk, diesel og automatgir. Da får du en 2-liters dieselmotor med 150 HK. Den kommer også blant annet med en 182 HK sterk 1,5-liters bensinmotor og firehjulstrekk.

Nye Edge Vignale er også utrustet med Fords intelligente firehjulstrekksystem. Den store og luksuriøse SUV-en fås fra 678.000 kroner, da med en 2-liters 180 HK dieselmotor.

– Med tanke på alt du får med av standardutstyr er prisene knallgode. Når du har krysset av på listen over ekstrautstyr på de ordinære premium-SUV-ene, får de fleste seg vanligvis en liten overraskelse. Det gjør du ikke her. Dette er rett og slett veldig mye luksus og SUV for pengene, sier Geir Haugaard.

F G L I