Nyheter fra Ford

Ford-fan: Bjørn har kjøpt 640 biler de siste 10 årene

I løpet av de siste 10 årene har Bjørn Risa kjøpt hele 640 Ford kjøretøy. – Jeg trenger biler som har bra kvalitet, er konkurransedyktig på pris og som de ansatte trives i, sier han som for øyeblikket er blant Norges aller største Ford-eiere.

Som eier i en av Norges største anleggsentreprenører, R-gruppen, gjorde han sitt siste store innkjøp så sent som høsten 2017. Da fikk han overlevert hele 120 Ford Connect, tre Ford Custom og 12 Ford Ranger.

Se hele Fords brede utvalg av nåværende og kommende nye nyttekjøretøy her

– Dette er nyttekjøretøy som blir brukt i anleggsbransjen og får mye juling. Vi er selvsagt veldig fornøyd med at en stor aktør er så fornøyd med Ford at de velger oss gang etter gang. Dette er et kvalitetsstempel for våre Ford-modeller, sier daglig leder Arve Edland hos Kverneland Bil Bryne AS, som har inngått den store bilavtalen.

Konsernsjef: Ford er bra på kvalitet, pris og de ansatte elsker bilene

Ifølge Bjørn Risa, er selskapet og de ansatte også veldig godt fornøyd med den nye Ford-avtalen.

– Vi har hatt en praksis om at vi skal forholde oss til færrest mulig leverandører. Det gir oss mindre administrasjon rundt bilholdet. Ford leverer bra kvalitet, konkurransedyktige priser og de ansatte trives med bilene som arbeidsplass. Service og oppfølging har også vært svært bra i alle disse årene, sier Risa.

Han trekker også frem det store modellutvalget til Ford som en stor fordel.

– De har modeller og varianter som passer til det meste. Det gjør det enklere for oss å dekke vårt bilbehov med færrest mulig merker.

Prøvekjørt: Så bra er nye Transit Custom ladbar hybridAvtalte kjøp av 120 Ford med et håndtrykk

Det første innkjøpet skjedde i 2007. Med et håndtrykk bestilte Bjørn Risa hele 120 Ford Connect, eller som han kalte det – pizzabiler.

– Risa er en krevende kunde. Han skulle ha veldig mange biler på veldig kort tid. Vi greide heldigvis å kaste oss rundt. Etter det har vi arbeidet tett sammen, og kommet frem til løsninger som gjør at han hele tiden får best mulig service. En så stor kunde har også lært oss mye, slik at vi også blir bedre på å takle andre og ikke fullt så store bedriftskunder, sier Edland.

Les også: 8 smarte løsninger som gjør Fords varebiler til et ekstra bra valg

Ford-kjøpet har gitt et rimelig bilregnskap

Risa mener deres lange forhold til Ford og Kverneland Bil Bryne har vært bra for bedriften.

– Det er ingen tvil om at vi har hatt et rimelig bilregnskap og et svært godt forhold til vår Ford-forhandler. Det er faktisk like enkelt å få utlevert 135 biler som å kjøpe tre. De relasjonene vi har hatt – og har – til Kverneland Bil er verdt veldig mye, sier Risa.

Akkurat nå har R-gruppen rundt 250 Ford kjøretøy i daglig bruk.


Ford med rekordsalg i Norge, størst i Europa

Ford Motor Norge har aldri solgt flere nyttekjøretøy enn de gjorde i fjor. Hele 5211 nyttekjøretøy ble registrert i denne perioden, ifølge Opplysningsrådet for Veitrafikken. Det gjorde merket til det nest største nyttekjøretøy leverandøren i Norge med en markedsandel på 14,5%. Ingen selger heller flere nyttekjøretøy i Europa enn Ford.

Les også: Slik spesialtilpasses Fords nyttekjøretøy ditt behov

– Det er selvsagt svært gledelig at stadig flere bedrifter og privatkunder velger Ford når de skal kjøpe nyttekjøretøy. Veksten vi opplever skyldes at Ford aldri har hatt et bedre sortiment av nyttekjøretøy, både med hensyn til komfort, funksjonalitet, kjøreegenskaper og ikke minst konkurransedyktige priser. Med dette som utgangspunkt er vår målsetning en ytterligere vekst. Hele organisasjonen er mer fokusert, dedikert og er godt trenet for å gi en best mulig kundeopplevelse og sikre maksimal driftstid på våre biler, sier administrerende direktør i Ford Motor Norge, Per Gunnar Berg.

Få full kontroll over bilen med nye FordPass Connect

Med FordPass Connect kan du nå få full kontroll over bilen din fra mobilen. Du kan blant annet åpne og låse den, finne ut hvor drivstoffprisene er billigst akkurat nå, og hele bilen er et rullende Wi-Fi hotspot for hele 10 enheter. – Med et Ford Pass Connect-modem i bilen får du med appen FordPass […]

Les mer »

Leila (35): Bilen reddet livet mitt

Helt desperat og strigråtende forsøkte Leila (35) å komme seg ut av sin Ford Focus etter den kraftige frontkollisjonen. Gjennom mørket og røyken hørte den hardt skadde og fastklemte jenta en stemme som spurte hvordan hun hadde det. Hadde det ikke vært for bilens automatiske nødvarsling hadde jeg ikke vært her i dag, sier hun med overbevisning.

Les mer »

Ny gratisapp gjør livet på veien enklere for mange Ford-eiere

Med FordPass får Ford-eiere nå tilgang til en lang rekke tjenester. Her kan du bestille service, få oversikt over parkeringsplasser med pris og få trafikkoppdateringer i sanntid direkte til bilens navigasjonssystem.

Les mer »

Prøvekjørt: Nye Ranger Raptor – overlegen og imponerende

Med en overlegen kvalitet langs motorveien og et imponerende register å spille på utenfor allfarvei, er nye Ford Ranger Raptor beviset på at Ford ikke setter Raptor-emblemet på en bil uten å mene alvor.

Les mer »