Nyheter fra Ford

Alle Ford-modeller skal få eksklusive Bang & Olufsen lydanlegg

Hver tredje bilkjøpere mener bilens stereoanlegg er avgjørende når de velger bilmerke. Fra i år får Fords modeller spesialtilpassede og eksklusive anlegg fra premiummerket Bang & Olufsen.

Samarbeidet som er inngått mellom eieren av Bang & Olufsen, den amerikanske lydspesialisten Harman og Ford skal revolusjonere lydopplevelsen i bilen. B&O Play Sound System skal spesialtilpasses og rulles ut i Fords modeller, med start fra i år.

Les mer om Ford og B&O HiFi-anleggene her

– Kundene skal få høy kvalitet på lydopplevelsen

– Kundene forteller oss at de setter pris på høy kvalitet på lydopplevelsen i bilen. Vårt samarbeid med Harman hjelper oss med å oppnå dette. Dette er bare en av mange eksempler på hvordan vi skaper et mer engasjerende førermiljø for våre kunder, sier Ford Motor Companys toppsjef for produktutvikling, Raj Nair.

Undersøkelse: B&O Play-anlegg kan avgjøre bilkjøpet

I den store undersøkelsen «Ipsos 2016 Automotive Audio Branding study» kom det nylig frem at mer enn hver tredje nybilkjøper mener merket på bilstereoanlegget hadde en helt avgjørende betydning for hvilket bilmerke de valgte.

«Hvis kjøretøyet er utstyrt med et toppratet merke som Bose, Bang & Olufsen eller Bowers & Wilkins kan denne andelen øke til over 50 prosent» skriver Ipsos i sin oppsummering av rapporten.

90 års erfaring med produksjon av lydanlegg

B&O Play-produkter bygger på mer enn 90 års arv og erfaring med produksjon av lydanlegg, med naturlige materialer, elegante design og høy kvalitetslyd som sømløst følger deg, om du er hjemme, i bilen eller ute på joggetur.

B&O Play vil også bli spesialtilpasset i alle de forskjellige bilmodellene til Ford. Høyttalere og lydanlegg vil bli tunet og avstemt slik at lyden skal bli optimal i kupeen, uavhengig av kjøresituasjonen eller hvor du sitter i kupeen.

– Ford og B&O Play er en perfekt match. De står begge for kvalitet, frihet og innovativt design. Sammen skal vi revolusjonere kjøreopplevelsen for kunder over hele verden med B & O Play, sier visepresident i Harman, Michael Mauser.

Ble lam i bilulykke: – Unge sjåfører må innse at de ikke er udødelige

I løpet av noe få sekunder tar Jonny avgjørelsen som skal forandre resten av livet hans.– Jeg var bare 20 år, og følte meg som gutter flest som akkurat har fått lappen – litt udødelig. Bilen bak meg skulle ikke få kjøre forbi, sier Jonny Grimestad.

Les mer »

Få full kontroll over bilen med nye FordPass Connect

Med FordPass Connect kan du nå få full kontroll over bilen din fra mobilen. Du kan blant annet åpne og låse den, finne ut hvor drivstoffprisene er billigst akkurat nå, og hele bilen er et rullende Wi-Fi hotspot for hele 10 enheter. – Med et Ford Pass Connect-modem i bilen får du med appen FordPass […]

Les mer »

Leila (35): Bilen reddet livet mitt

Helt desperat og strigråtende forsøkte Leila (35) å komme seg ut av sin Ford Focus etter den kraftige frontkollisjonen. Gjennom mørket og røyken hørte den hardt skadde og fastklemte jenta en stemme som spurte hvordan hun hadde det. Hadde det ikke vært for bilens automatiske nødvarsling hadde jeg ikke vært her i dag, sier hun med overbevisning.

Les mer »

Ny gratisapp gjør livet på veien enklere for mange Ford-eiere

Med FordPass får Ford-eiere nå tilgang til en lang rekke tjenester. Her kan du bestille service, få oversikt over parkeringsplasser med pris og få trafikkoppdateringer i sanntid direkte til bilens navigasjonssystem.

Les mer »