Nyheter fra Ford

Alle Ford-modeller skal få eksklusive Bang & Olufsen lydanlegg

Hver tredje bilkjøpere mener bilens stereoanlegg  er avgjørende når de velger bilmerke. Fra i år får Fords modeller spesialtilpassede og eksklusive anlegg fra premiummerket Bang & Olufsen.

Samarbeidet som er inngått mellom eieren av Bang & Olufsen, den amerikanske lydspesialisten Harman og Ford skal revolusjonere lydopplevelsen i bilen. B&O Play Sound System skal spesialtilpasses og rulles ut i Fords modeller, med start fra i år.

Den første bilen ut er nye Ford Fiesta.

Nysgjerrig? Bygg din egen nye Ford Fiesta her

 

– Kundene skal få høy kvalitet på lydopplevelsen

– Kundene forteller oss at de setter pris på høy kvalitet på lydopplevelsen i bilen. Vårt samarbeid med Harman hjelper oss med å oppnå dette. Dette er bare en av mange eksempler på hvordan vi skaper et mer engasjerende førermiljø for våre kunder, sier Ford Motor Companys toppsjef for produktutvikling, Raj Nair.

 

Undersøkelse: B&O Play-anlegg kan avgjøre bilkjøpet

I den store undersøkelsen «Ipsos 2016 Automotive Audio Branding study» kom det nylig frem at mer enn hver tredje nybilkjøper mener merket på bilstereoanlegget hadde en helt avgjørende betydning for hvilket bilmerke de valgte.

«Hvis kjøretøyet er utstyrt med et toppratet merke som Bose, Bang & Olufsen eller Bowers & Wilkins kan denne andelen øke til over 50 prosent» skriver Ipsos i sin oppsummering av rapporten.

Les også: Slik får du DAB+ i bilen

 

90 års erfaring med produksjon av lydanlegg

B&O Play-produkter bygger på mer enn 90 års arv og erfaring med produksjon av lydanlegg, med naturlige materialer, elegante design og høy kvalitetslyd som sømløst følger deg, om du er hjemme, i bilen eller ute på joggetur.

B&O Play vil også bli spesialtilpasset i alle de forskjellige bilmodellene til Ford. Høyttalere og lydanlegg vil bli tunet og avstemt slik at lyden skal bli optimal i kupeen, uavhengig av kjøresituasjonen eller hvor du sitter i kupeen.

– Ford og B&O Play er en perfekt match. De står begge for kvalitet, frihet og innovativt design. Sammen skal vi revolusjonere kjøreopplevelsen for kunder over hele verden med B & O Play, sier visepresident i Harman, Michael Mauser.

F G L I